Nieuws


KCVO JO11-1 Najaarskampioen


Op zaterdag 30 november stond de kampioenswedstrijd van KCVO JO11-1 op het programma.
Eenmaal aankomend op het sportpark was het buiten ijzig koud en het veld wit.
De gemaakte spandoeken werden opgehangen en ouders, familie, vrienden en overige clubmensen kwamen naar het sportpark om de jongens aan te moedigen.
KCVO had de negen voorafgaande wedstrijden allemaal overtuigend in winst omgezet. De jongens en de begeleiding waren dan ook vastberaden om deze wedstrijd ook in winst om te gaan zetten.
Het strijdplan werd in de kleedkamer besproken, terwijl de warming-up wat gespannen was verlopen.
Het zonnetje kwam er nu ook door en de wedstrijd kon beginnen. Het was even aftasten en tegenstander Columbia kwam dan ook verdiend op voorsprong. Het duurde even voordat ze het goede vertoonde veldspel van de vorige wedstrijden weer te pakken hadden. Maar uiteindelijk leverde een mooie aanval de gelijkmaker op. Daarna kwamen de jongens van KCVO beter in de wedstrijd en liepen ze verder uit naar de uiteindelijk 5-1 overwinning.
De scheidsrechter floot uiteindelijk af en de jongens gekleed in het zwart met witte tenue waren de najaarskampioen geworden.
Onder dolle vreugde werden de jongens langs het veld onthaald en kregen ze allemaal een chocolade medaille met KCVO logo.
Daarna gingen de kampioenen met kleren en al onder de douche onder luid gezang, en met toeters. Daarna vierden ze het dik verdiende kampioenschap met (kinder) champagne en patat.
Iedereen bedankt voor hun inzet in en buiten het veld.
Na de winterbreak gaan ze met z’n allen een nieuwe uitdaging aan, in de 1e klasse