Nieuws


Sinterklaas bezoekt KCVO


Ook dit jaar heeft Sinterklaas weer een bezoek gebracht aan KCVO. Deze avond was speciaal georganiseerd voor de jongste jeugd. Circa 30 kinderen onthaalden de goedheiligman.

Voordat de Sint met veel gezang binnengehaald werd, werd een dansje ingestudeerd. Dit dansje hebben ze later voor de Sint en zijn Pieten uitgevoerd. De Sint was helemaal blij verrast. Daarna werd de avond gevuld met spelletjes die met en tegen de Pieten gespeeld werden. Allerlei spelletjes kwamen aan bod, van zaklopen tot een pepernotenrace, maar natuurlijk ook voetbalspelletjes.

Natuurlijk was het weer een groot feest. Om de feestvreugde nog groter te maken werd ook de prijsuitreiking van de Hypotheekshop Epe WorldCup weer gedaan. De afgelopen periode is de jongste groep weer de strijd met elkaar aangegaan om deze felbegeerde prijzen in de wacht te slepen. Als derde is daarbij geëindigd, Lieke Vermeulen. De tweede prijs is gegaan naar Dean Nijman. Degene met de meeste punten was deze keer Ian Glass. De penalty bokaal is deze periode gewonnen door Dani Nijman.

Na de prijsuitreiking zijn de Pieten op zoek gegaan naar de cadeaus, want natuurlijk had de Sint voor alle kinderen een cadeau meegebracht. Met een volle buik van al het lekkers en met een mooi cadeau zijn de kinderen weer naar huis gegaan.