Nieuws


Lars Kers pupil van de week bij duel tussen KCVO en Turkse Kracht uit Deventer

PreviousNext

Zondag 10 november speelt KCVO weer een thuiswedstrijd. Turkse Kracht uit Deventer is dan de tegenstander. Bij deze wedstrijd is Lars Kers uit JO11-3 de pupil van de week.
Lars is met voetballen bij KCVO begonnen in de Hypotheekshop Epe WorldCup en is via de F pupillen aanbeland bij de E3 pupillen, dat wordt nu binnen de voetballerij JO11-3 genoemd.
Dat Lars heel getalenteerd is, is wel duidelijk. Hij heeft al eens meegedaan bij de JO11-1.
Hij speelt in de verdediging, waar hij veel inzet toont en een heel positieve uitstraling heeft, gewoon hard werken en kijken waar het eindigt. Onder begeleiding van Fred en Marco moet dat helemaal goed komen.

Lars is 10 jaar en zit in groep 7 van de RKS de Krugerstee te Vaassen. Rekenen vindt hij het leukst, ook omdat hij dat heel goed kan. Niet alleen op school, maar ook daarbuiten speelt Lars veel met zijn vrienden Chiel, Max en Santino. Hij kon nog wel veel meer vrienden opnoemen.
Op zaterdag na de voetbal vissen met Gerard Holtman en vrienden vindt hij ook heel leuk Hij heeft zelfs een keer een vis gevangen van ongeveer 15 kilo.
Pizza's vindt hij heel lekker maar zuurkool mogen ze van hem overslaan, nooit gehad, maar hij lust het gewoon niet.

Zijn favoriete club in Nederland is Ajax en in buitenland is dat Barcelona. Zijn favoriete speler is Tadic van Ajax en van Barcelona is dat Messi.

Lars had zelf verder geen vragen en gaf aan zin te hebben in zondag. Zijn favoriete speler van KCVO is Sam van Dongen. Lars verwacht dat KCVO met 4-0 gaat winnen en daarmee voor de tweede keer op rij de volle punten haalt.

Veel plezier met de wedstrijd Lars.