Nieuws


In memoriam Wim Hagen (18 december 1937 - 2 mei 2019)


Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons lid Wim Hagen. Wim werd kort na de oprichting van KCVO lid van de vereniging en is in totaal ca. 70 jaar lid gebleven.

Hij begon zijn actieve voetbalcarričre op het voetbalveld achter de toenmalige Gerardus Majella school en heeft vervolgens diverse jeugd- en seniorenelftallen doorlopen. Wim heeft het zelfs nog geschopt tot het eerste van KCVO. Ook is hij vele jaren actief geweest als leider van diverse pupillenteams.

Toen hij zelf niet meer actief was als voetballer, was hij nog wel alle weekenden langs onze velden te vinden. Hij zag heel veel wedstrijden, van de pupillen tot het eerste elftal, alle elftallen konden op zijn belangstelling rekenen. Wim was ook een zeer trouwe bezoeker van de wedstrijden waarin zijn zoons Martin, Hans en Rudie speelden - en later ook zijn kleinzoon Chiel. Ondanks dat zijn gezondheid hem de laatste jaren in de steek liet, probeerde hij toch nog af en toe een wedstrijd mee te pikken.

Wij zullen Wim herinneren als een echte en zeer betrokken KCVO’er. Wij zijn hem dankbaar voor wat hij voor onze club heeft betekend en wij zullen zijn aanwezigheid rondom onze velden zeker gaan missen.

Wij wensen zijn familie en andere nabestaanden heel veel sterkte toe met het verlies van hun dierbare.

Leden en bestuur