KCVO Toernooi


Informatie

Beste bezoeker,

v.v. K.C.V.O. nodigt u hartelijk uit deel te nemen aan het 4e KCVO jeugdvoetbaltoernooi in Vaassen op zaterdag 27 mei 2017 voor O19, O17, O15 en O13 teams uitkomend in de 1e of 2e klasse. Na het grote succes van voorgaande jaren, waar we een grote deelname mochten verwelkomen, gaan we ook in 2017 door met een opzet die anders dan de gebruikelijke toernooien aan het einde van het seizoen. Allereerst zoeken we alleen teams die aantreden met de nieuwe selecties voor het seizoen 2017-2018. Op deze manier bieden we clubs en teams aan het eind van het seizoen een extra selectie moment en/of de mogelijk om al in de nieuwe samenstellingen te spelen. Daarnaast houden we de toernooiduur per leeftijdscategorie beperkt tot rond de 3 uur en zullen er langere partijen gespeeld worden. 

We zoeken voor dit toernooi teams uit de 1e en 2e klasse. Zoals gezegd met de nieuwe teams voor 2017-2018. Vanuit KCVO zullen de nieuwe O19-1, O17-1, O15-1 en O13-1 meedoen.
Wilt u bij op uw inschrijving angeven met hoeveel teams u wenst te komen? Graag ook de klasse vermelden waar het desbetreffende team volgend seizoen waarschijnlijk zal spelen (dit voor zover dat te beoordelen is). We willen nogmaals benadrukken dat het gaat om de nieuwe selecties/teams voor het aankomende seizoen. De inschrijving sluit op 15 maart 2017.

Wij bevestigen uw inschrijving zo spoedig mogelijk per e-mail.

Het is ons streven om uiterlijk 1 mei 2017 informatie over aanvangstijden, wedstrijd-indelingen, route, reglement etc. via e-mail te sturen. Daarnaast kunt u vanaf 15 mei 2017 op de website www.kcvo.nl deze toernooi-informatie ook vinden. 
Als u meer informatie wilt, neemt u dan gerust contact met ons door een mail te sturen naar onderstaand email adres.
Hopelijk kunnen we uw vereniging verwelkomen op ons toernooi.

Inschrijvingen
U kunt uw team(s) inschrijven op onderstaand inschrijfformulier. Ook is het mogelijk uw inschrijvingen per post of mail te sturen. Hieronder staan de adres gegevens:

L. Betting
Veldeksterweg 31
8172 VX Vaassen

E-mail: kcvo01@gmail.com

Met vriendelijke voetbalgroeten,

KCVO jeugdvoetbaltoernooi commissie
Laurens Betting

Inschrijfformulier

Contactgegevens
TeamsA-Categorie (JO-19):
Team 1
Klasse
Team 2
Klasse
Team 3
Klasse
B-Categorie (JO-17):
Team 1
Klasse
Team 2
Klasse
Team 3
Klasse
C-Categorie (JO-15):
Team 1
Klasse
Team 2
Klasse
Team 3
Klasse
D-Categorie (JO-13):
Team 1
Klasse
Team 2
Klasse
Team 3
Klasse