v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Epe 1 - KCVO 1
Za 26/10 - 16:00
Sportpark Wachtelenberg


Overige teams

Nieuws


Kom gezellig KERSTKIENEN

Vrijdag 13 december gaan de balletjes voor het kerstkienen (bingo) weer rollen in het clubhuis van KCVO.

De voetbalvereniging kent een historie van zeker veertig jaar. Al in het ‘oude’ clubhuis werden deze avonden heel goed bezocht en waren deze berucht om de levende kalkoen die als hoofdprijs te winnen was. De prijzen die nu in de wacht kunnen worden gesleept zijn bijna even legendarisch en staan altijd in het teken van de aankomende kerst.

KCVO heet iedereen die mee wil doen welkom op deze gezellige avond. Het clubhuis aan het Kouwenaa...

KCVO geeft overwinning cadeau

Op sportpark De Egelbeek ontving KCVO Albatross uit Ugchelen. Beide teams staan onderin en kunnen de drie punten goed gebruiken. Na een goed begin van KCVO met een kans voor Dahley Oortwijn werd het een eerste helft waarin strijdlust het won van goed voetbal. Toch was het Dahley Oortwijn die met een droge knal vanaf de rand van het zestienmetergebied KCVO op een 1-0 voorsprong zette. Vlak voor rust werd Mike Diks, die al een gele kaart had ontvangen, uit voorzorg vervangen door de uitstekend spelende Terence Siemelink.
In de twee helft probe...

Pupil van de week bij KCVO tegen Albatross: Hugo Splinter

Zondag 20 oktober speelt KCVO thuis tegen onze gasten van Albatross uit Ugchelen en hierbij is Hugo Splinter de Pupil van de week.

Hugo Splinter is 10 jaar en speelt rechtsachter in de JO11-2. Via de WorldCup en aantal jaren de JO9 speelt hij nu bij de JO11-2. Onder leiding van leiders Duncan en Dani worden hem de voetbalvaardigheden geleerd. En getalenteerd is Hugo wel, een harde werker en een echte verdediger. Hij is zelfs vorig seizoen kampioen geworden!

Hugo zit op de basisschool Gerardus Majella, in groep 7. Hij vindt gym het leukste...

KCVO strijdend ten onder in Deventer

KCVO heeft getracht om de lijn van vorige week tegen Warnsveld door te trekken.
Het team was op één plek gewijzigd, Sem Westra mocht beginnen in plaats van Daniël Hulleman.
Vanaf het beginsignaal was het duidelijk dat het een lastige wedstrijd zou worden. Helios heeft een sterke aanval en lopende middenvelders, maar de verdedigende organisatie van de zwart witten stond goed. Centraal hadden Tobi Bosman en Stan Hagen de zaken goed voor elkaar op de flanken gesteund door Sam van Dongen en Mike Diks. KCVO liep in de 22ste minuut tegen de eerste ...

KCVO VERZUIMT KANSEN TE BENUTTEN TEGEN WARNSVELDSE BOYS

Een sterk spelend KCVO heeft de wedstrijd tegen Warnsveldse Boys verloren door een paar persoonlijke fouten, maar vooral doordat een aantal uitgespeelde kansen niet werden benut.
De wedstrijd was nog geen minuut oud of Daniel Hulleman speelde zichzelf vrij voor de keeper van de gastheren. Deze gooide zich met ware doodsverachting voor de aanvaller en voorkwam daardoor een tegentreffer. Direct daarna werd een strakke voorzet van rechts door Edwin Stegeman ingeschoten en ook weer door de keeper van Warnsveldse Boys geblokt. In de 10e minuut volg...

Pasfoto op spelerspas en in KNVB App

Het is weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Er is voor deze werkwijze gekozen op verzoek van veel clubs en gebruikers. Dit om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opges...

Kalender


Activiteiten


KCVO Stamppot toernooi
19 januari 2020
Aanvang: 10:00


KCVO FIFA toernooi
25 januari 2020
Aanvang: 09:00


KCVO Vrijwilligersavond
20 maart 2020
Aanvang: 20:00


KCVO 1


Epe 1 - KCVO 1
26 oktober 2019
Aanvang: 16:00


KCVO 1 - Diepenveen 1
3 november 2019
Aanvang: 14:00
Balsponsor: POL BOUWMANAGEMENT
KCVO 1 - Turkse Kracht 1
10 november 2019
Aanvang: 14:00
Balsponsor: ANDRE VISCH SCHILDERWERKEN