v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Epe 1 - KCVO 1
Za 26/10 - 16:00
Sportpark Wachtelenberg


Overige teams

Nieuws


Muntjes, allerlaatste verkoopronde, a.s. zondag van 10.30 uur tot 13.00 uur

We hebben een allerlaatste verkoopronde voor de muntjesverkoop ingelast. Aanstaande zondag, 6 oktober 2019, van 10.30 uur tot 13.00 uur is echt de laatste mogelijkheid om als lid van KCVO in het bezit te komen van de felbegeerde muntjes. Zoals bekend kun je 15 muntjes kopen voor de prijs van € 17,50.

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv KCVO

KCVO – Vaassen eindigt in gelijkspel 2-2.

Op de tweede wedstrijddag van de competitie stond de dorpsderby in Vaassen op het programma. Op een regenachtig sportpark Egelbeek speelde KCVO thuis tegen SV Vaassen. Al in de eerste minuut scoorde Edwin Stegeman uit een fraaie combinatie de 1-0 voor de thuisploeg: een uitstekend begin voor de Zwart-Witten. KCVO probeerde daarna door te drukken om het verschil uit te bouwen en kwam een aantal keer gevaarlijk door via Daniel Hulleman. Echter in de twaalfde minuut gaf de uitstekend spelende Thomas Jongkind van SV Vaassen een splijtende steekbal ...

MJB dakservice & totaalonderhoud sponsort JO13-1

JO13-1 heeft uit handen van Gerrit Brand, eigenaar van MJB dakservice & totaalonderhoud, nieuwe tassen ontvangen.
Prachtige tassen, die groot genoeg zijn om de punten mee naar KCVO te nemen! De boys zijn goed begonnen in de competitie dus dat gaat ook zeker lukken.
Gerrit draagt KCVO een warm hart toe, en sponsort de club op meerdere manieren. Hier zijn wij als KCVO erg blij mee, mede namens JO13-1, dank hiervoor.

Meer weten over onze sponsor? https://www.dakservicenederland.nl/

Lucas Vriend pupil van de week bij de Derby KCVO tegen SV Vaassen

Aankomende zondag, 29 september, is Lucas Vriend de eerste pupil van de week van het seizoen 2019/2020. En wat voor een wedstrijd: direct tegen onze buren SV Vaassen.

Tijdens een leuk telefoongesprek heeft Lucas alles over hemzelf verteld wat hij kwijt wilde. Hij was meteen op zijn gemak en hij had al veel zin had in aankomende zondag. Lucas is 10 jaar en zit al in groep 8 van de Gerardus Majella. Een hele goede vroege leerling. Hij vindt school ook heel leuk, vooral rekenen. “ Dat kan ik gewoon heel goed”, zei hij.

Buiten school en voe...

Wij doen mee aan Rabo ClubSupport

Mogen wij even je aandacht? Wij doen namelijk mee aan Rabo ClubSupport!

Wat dat betekent? Onder het motto 'samen vieren we de winst', verdeelt de Rabobank een flinke som geld onder verenigingen. Dat is natuurlijk bijzonder sympathiek. Met jouw stem en het geld dat die oplevert, willen we heel graag aan de slag met de kantine!

Op onze wensenlijst: het toegankelijk maken van de toiletgroep voor minder validen én deze toiletten waterbesparend maken. Ook willen we de verlichting energiezuiniger maken, net als verschillende apparatuur in de ke...

KCVO incasseert zevenklapper

KCVO is het seizoen slecht begonnen door in Olst met 7-1 te verliezen van Overwetering. Het was duidelijk te zien dat de Olstenaren vorig seizoen een level hoger speelden want in het vertoonde spel zat wel een klasse verschil.

Toch was het bijna KCVO dat de score opende. De 16-jarige Dani Bronsink kreeg in de tweede minuut een beste kans maar schoot jammer genoeg naast. Onnodig balverlies was er de oorzaak van dat de thuisclub in de dertiende minuut op voorsprong kwam. Door het midden kon een snelle aanval opgezet worden en doordat in het ce...

Kalender


Activiteiten


KCVO Stamppot toernooi
19 januari 2020
Aanvang: 10:00


KCVO FIFA toernooi
25 januari 2020
Aanvang: 09:00


KCVO Vrijwilligersavond
20 maart 2020
Aanvang: 20:00


KCVO 1


Epe 1 - KCVO 1
26 oktober 2019
Aanvang: 16:00


KCVO 1 - Diepenveen 1
3 november 2019
Aanvang: 14:00
Balsponsor: POL BOUWMANAGEMENT
KCVO 1 - Turkse Kracht 1
10 november 2019
Aanvang: 14:00
Balsponsor: ANDRE VISCH SCHILDERWERKEN