v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Witkampers - KCVO
Zo 17/12 - 14:00
Sportpark Leussinkpark


Overige teams

Nieuws


Emst en EZC’84 openen groepsfase om de Eet- en Drinkcafé De Slimmerick Wisselbeker


PERSBERICHT VAN HET TOERNOOI OM DE EET & DRINKCAFÉ DE SLIMMERICK WISSELBEKER TOERNOOI

Emst-EZC’84. Dat is de eerste wedstrijd van het 21ste toernooi om de Eet- en Drinkcafé De Slimmerick Wisselbeker, waarna KCVO (veld) het opneemt tegen KCVO (zaal); de wedstrijd waarmee het evenement ooit begon. Dat is het resultaat van de loting die traditioneel werd verricht door Henk Huiskamp als hoofdsponsor van het strijd voor veld- en zaalvoetbalploegen uit de gemeente Epe.

Op woensdag 27 december wordt het evenement in dorpscentrum De Wieken i...

KCVO niet bij de les


KCVO was in de beginfase en direct na de rust niet bij de les en liet Heeten ontsnappen. De 3-1 nederlaag was daar het gevolg van.

Heeten begon furieus aan de wedstrijd en zat overal bovenop. Het was dan ook geen verrassing dat de eerste grote kansen voor de thuisclub waren. Onnodig balverlies leidde halverwege de eerste helft tot een snelle aanval over rechts. De rechtsbuiten gaf op maat voor en de spits schoot via de onderkant van de lat hard raak (1-0). KCVO was wakker geschud en dat resulteerde in een paar goede aanvallen. Eerst werd D...

KCVO draait in 2 minuten de score om

KCVO heeft een verdiende 3-2 overwinning geboekt op Albatross. Het legde de gasten hun wil op maar dat ging niet zo eenvoudig.

Door de afwezigheid van Ron van Zuidam was Mike Hendriks deze middag geposteerd als laatste man. Hij kweet zich prima van zijn taak. Het begin van de aantrekkelijke wedstrijd was voor de gasten uit Ugchelen maar ze wisten niet echt tot een uitgespeelde scoringskans te komen. KCVO liet via een mooie aanval het eerste schot op doel los en even later schoot Sem Westra in het zijnet. Toch was het Albatross die na een kwa...

KCVO spieren spelen voor spieren!

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Voor veel kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind spierballen verdient.
Daarom doet KCVO mee aan “Spieren spelen voor spieren”. Bijna alle elftallen/teams hebben ook dit jaar weer hun bijdrage geleverd. Bij KCVO werd maar liefst € 289,- opgehaald tijdens de zwaluwdagen. Deze werden gehouden op de eerste 3 weekenden voor de competitie.
Namens het bestuur van KCVO en de ...

KCVO JO9-1 – Vitesse JO8Nieuwe tassen voor KCVO JO13-2

Onlangs heeft de familie Hagen van Hoveniersbedrijf Sjef Hagen de jongens van KCVO JO13-2 voorzien van nieuwe tassen. Dit jonge team heeft eerst flink moeten wennen aan de overgang van JO11 naar JO13. Maar onder de leiding van fanatieke en positieve trainer Mike Diks zijn ze een mooie eenheid geworden en zijn ze inmiddels opgeklommen tot de 2e plaats in de competitie. Nadat de jongens vorig jaar al voorzien waren van mooie trainingspakken, kunnen ze nu ook hun materialen goed vervoeren in de mooie nieuwe tassen.

Kalender


Activiteiten


Kerstkienen
15 december 2017
Aanvang: 20:00


KCVO zaalvoetbal WC en pupillen
27 december 2017
Aanvang: 09:00


KCVO zaalvoetbal junioren
31 december 2017
Aanvang: 09:00


KCVO 1


Witkampers - KCVO
17 december 2017
Aanvang: 14:00


KCVO - Colmschate
28 januari 2018
Aanvang: 14:00


KCVO - Helios
4 februari 2018
Aanvang: 14:00